Nem egy gyorsan elkészíthető tortáról van szó, de annál könnyebb megcsinálni, így akár a kezdők is belevághatnak. Türelem, rum és rengeteg cukor, ez a jó puncstorta szentháromsága. :)
Nem egy gyorsan elkészíthető tortáról van szó, de annál könnyebb megcsinálni, így akár a kezdők is belevághatnak. Türelem, rum és rengeteg cukor, ez a jó puncstorta szentháromsága. :)
Ha gyorsan akarunk összedobni egy ételt, és nem elégszünk meg egy spagettivel, akkor a csirkemell a legjobb a választás, mert hamar megsül. De mit tegyünk, ha unjuk a csirkemellet? Turbózzuk fel az ízeket!
Nemcsak nyáron jó sütés nélküli desszertet készíteni, és nem csak azért lehet jó egy ilyen desszert, mert nem kell sütni. Egy ultrakönnyű tortát készítettem, amit télen-nyáron jó érzés befalni.
Kinézetre nem túl csábító, mégis nagyon büszke vagyok erre a receptemre, mert hozzáadott cukrot és édesítőszert nem tartalmaz, ennek ellenére nagyon finom, ráadásul szuperegészséges a sok tápláló alapanyagtól.
A hagyományos húsleves attól olyan jó, hogy a csontos hús és a rendgeteg zöldség mellé semmi másra nincs szükségünk ahhoz, hogy a végeredmény isteni finom legyen.
A fánk nem éppen a diétás élet alapétele, de nem múlhat el farsangi szezon egy pihepuha, szalagos fánk nélkül, baracklekvárral.
Ha nem vagyunk vegetáriánusok, akkor sokszor fejtörést okozhat, milyen húsmentes ételt készítsünk, ha unjuk a tésztaételeket. Egy biztos: vegetáriánus soha nem leszek, de nem mindig vágyom a húsevésre. Ilyenkor jól jön egy finom, egészséges egytálétel, amivel jól tudok lakni.
A kacsa általában az ünnepi asztal része szokott lenni Karácsonykor, de érdemes többször is elkészíteni, úgyhogy a receptem kipróbálásával ne várjatok év végéig! :)
Még mindig maradt mézes kalács? És a fületeken jön már ki? :) Ha unjátok a sok laktató karácsonyi sütit, de vágytok valami könnyedebb finomságra, akkor készíthettek egy szuper pohárdesszertet, ami új szintre emeli a mézes kalácsot.
Káposzta. Gyerekkoromban minden formájában ki tudtak volna vele kergetni a világból. Némelyik káposztás ételtől a mai napig feláll a hátamon a szőr. :) De amit felnőttként abszolút a szívembe zártam, az a székelykáposzta, amiről csacska módon azt hittem eddig, hogy egy bonyolult, nehezen elkészíthető étel. Pedig ha valaki tud finom sertéspörköltet készíteni, annak nyert ügye van. :)