Eddi konyhája - Utolsó kommentek
blfr7@https://blog.hu
©2024 blog.hu
https://eddikonyhaja.blog.hu/2016/10/23/hazi_ischler/full_commentlist/1#c31558679
Válasz erre: Házi isler
2016-10-25T02:27:45+02:00
2016-10-25T02:27:45+02:00
zsírvezér
http://blog.hu/user/258457
A vanilias karika bejött , szóval ezzel is teszek egy próbát. Köszönet a receptért, és az ötletért.
https://eddikonyhaja.blog.hu/2016/10/23/hazi_ischler/full_commentlist/1#c31553469
Válasz erre: Házi isler
2016-10-24T12:29:48+02:00
2016-10-24T12:29:48+02:00
élhetetlen
http://blog.hu/user/648369
Tudom, ez a tökéletes recept, mert anyukádé, de azért próbáld meg úgy is, hogy a tésztába is teszel egy csipet só, és a csokoládéba is. Teltebb íze lesz. Más. A csokizás. Ha megvárod, míg összeragad a lekvártól, akkor egy húsfogó csipesszel megfogva bele tudod meríteni a csokiba, és egyenletesebb felületet kapsz.
https://eddikonyhaja.blog.hu/2016/07/17/kelesztes_nelkuli_kiflik/full_commentlist/1#c31529179
Válasz erre: Kelesztés nélküli kiflik
2016-10-20T23:06:20+02:00
2016-10-20T23:06:20+02:00
Eddi konyhája
http://blog.hu/user/1136782
<a href="http://eddikonyhaja.blog.hu/2016/07/17/kelesztes_nelkuli_kiflik?full_commentlist=1#c31529165" class="reply_nick_1180653" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 31529165 );">@Majer Elizabeth</a>: Próbáld ki mindenképp!:)
https://eddikonyhaja.blog.hu/2016/07/17/kelesztes_nelkuli_kiflik/full_commentlist/1#c31529165
Válasz erre: Kelesztés nélküli kiflik
2016-10-20T23:02:44+02:00
2016-10-20T23:02:44+02:00
Majer Elizabeth
http://blog.hu/user/1180653
Hú de megenném. Ennek biztos, hogy van közepe. Kellene sütni jó sokat.
https://eddikonyhaja.blog.hu/2016/10/17/fank_olaj_nelkul/full_commentlist/1#c31529127
Válasz erre: Sütőben sült fánk
2016-10-20T22:56:32+02:00
2016-10-20T22:56:32+02:00
Majer Elizabeth
http://blog.hu/user/1180653
<a href="http://eddikonyhaja.blog.hu/2016/10/17/fank_olaj_nelkul?full_commentlist=1#c31514333" class="reply_nick_533311" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 31514333 );">@Ráérek</a>: Az adott "kaja" lényege mindig az, hogy jó ízűen elfogyasztjuk! Ha ez az étel szemet gyönyörködtető és ráadásul finom is és nem mellékesen gyomor kímélő akkor nem kell csak azért is a régi tocsogós recepthez ragaszkodnunk főleg ha nem bírja az epénk. Én örülök minden újításnak pedig gyakorlott szakács vagyok és nem spirázom túl a másik remekművét csak egyszerűen tovább pörgetem, ami nekem nem jön be.
https://eddikonyhaja.blog.hu/2016/10/17/fank_olaj_nelkul/full_commentlist/1#c31529071
Válasz erre: Sütőben sült fánk
2016-10-20T22:47:15+02:00
2016-10-20T22:47:15+02:00
Majer Elizabeth
http://blog.hu/user/1180653
<a href="http://eddikonyhaja.blog.hu/2016/10/17/fank_olaj_nelkul?full_commentlist=1#c31528301" class="reply_nick_26782" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 31528301 );">@CoolKoon</a>: Miért lenne nehéz hozzájutni? Mindent élelmiszerüzleteben a vanília cukor, sütőpor, pudingpor, zselatin, mellett megtalálható a Dr. Oetker vagy a Haas ( az ráadásul glutén mentes), vagy a COOP instand szárított sütőélesztő.
https://eddikonyhaja.blog.hu/2016/10/07/vanilias_karika_638/full_commentlist/1#c31528899
Válasz erre: Vaníliás karika
2016-10-20T22:10:12+02:00
2016-10-20T22:10:12+02:00
Eddi konyhája
http://blog.hu/user/1136782
<a href="http://eddikonyhaja.blog.hu/2016/10/07/vanilias_karika_638?full_commentlist=1#c31528863" class="reply_nick_26782" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 31528863 );">@CoolKoon</a>: Mindenképp próbáld ki!!:)
https://eddikonyhaja.blog.hu/2016/10/17/fank_olaj_nelkul/full_commentlist/1#c31528893
Válasz erre: Sütőben sült fánk
2016-10-20T22:08:08+02:00
2016-10-20T22:08:08+02:00
Eddi konyhája
http://blog.hu/user/1136782
<a href="http://eddikonyhaja.blog.hu/2016/10/17/fank_olaj_nelkul?full_commentlist=1#c31528815" class="reply_nick_26782" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 31528815 );">@CoolKoon</a>: A sütőporoknál keresd.;)
https://eddikonyhaja.blog.hu/2016/10/07/vanilias_karika_638/full_commentlist/1#c31528863
Válasz erre: Vaníliás karika
2016-10-20T22:04:14+02:00
2016-10-20T22:04:14+02:00
CoolKoon
http://blog.hu/user/26782
A "gyári" (meg a cukrászok által készített) teasütemények (meg úgy általában bármilyen sütemények, torták) bűn szarok, szinte képtelenség megenni őket. Hiszen a rohadt pálmaolaj sokkal olcsóbb (mint a vaj, a kakaóvajnál meg pláne), a proli meg úgyse veszi észre a különbséget (ja, legfeljebb soha a büdös életben nem fog vásárolni azon a helyen).<br />
Kössz a receptet, lehet, hogy majd egyszer kipróbálom ;)
https://eddikonyhaja.blog.hu/2016/10/17/fank_olaj_nelkul/full_commentlist/1#c31528815
Válasz erre: Sütőben sült fánk
2016-10-20T21:57:23+02:00
2016-10-20T21:57:23+02:00
CoolKoon
http://blog.hu/user/26782
<a href="http://eddikonyhaja.blog.hu/2016/10/17/fank_olaj_nelkul?full_commentlist=1#c31528741" class="reply_nick_1136782" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 31528741 );">@Eddi konyhája</a>: Kössz, majd körülnézek. Bár az igazat megvallva eddig sose láttam (mondjuk nem is kerestem, mert igazából azt se tudom, hogy hol kell keresni).
https://eddikonyhaja.blog.hu/2016/10/17/fank_olaj_nelkul/full_commentlist/1#c31528741
Válasz erre: Sütőben sült fánk
2016-10-20T21:44:33+02:00
2016-10-20T21:44:33+02:00
Eddi konyhája
http://blog.hu/user/1136782
<a href="http://eddikonyhaja.blog.hu/2016/10/17/fank_olaj_nelkul?full_commentlist=1#c31528301" class="reply_nick_26782" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 31528301 );">@CoolKoon</a>: Nagyon könnyű hozzájutni, minden szupermarketben kapható. Azért használom ezt, mert sokkal tovább eláll. Általában 7g porélesztő 25g friss élesztőnek felel meg.
https://eddikonyhaja.blog.hu/2016/10/17/fank_olaj_nelkul/full_commentlist/1#c31528301
Válasz erre: Sütőben sült fánk
2016-10-20T20:42:23+02:00
2016-10-20T20:42:23+02:00
CoolKoon
http://blog.hu/user/26782
Még egy kérdés: nekem úgy tűnik, hogy a porélesztőhöz elég nehéz hozzájutni. Mennyi kell a hagyományos (kocka)élesztőből?
https://eddikonyhaja.blog.hu/2016/10/17/fank_olaj_nelkul/full_commentlist/1#c31528293
Válasz erre: Sütőben sült fánk
2016-10-20T20:41:04+02:00
2016-10-20T20:41:04+02:00
CoolKoon
http://blog.hu/user/26782
<a href="http://eddikonyhaja.blog.hu/2016/10/17/fank_olaj_nelkul?full_commentlist=1#c31527985" class="reply_nick_1136782" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 31527985 );">@Eddi konyhája</a>: Nos, nekünk három darab tetőcserép van berakva a sütő aljára (egymás mellett kettő, és rajtuk középütt még egy harmadik), ugyanezért, amit te is említesz. Ezen kívül a rács (1 db rács van az egész sütőben) mindkét oldalon mintha (picit vastagabb) alufóliával lenne betekerve (ezt az előző tulajtól "örököltük" így, gondolom, ugyanezért csinálták). Mindezek ellenére is (húsokon kívül) lényegében csak tortához való piskótatésztát lehet benne úgy-ahogy sütni. Egyszer a hülye fejemmel megpróbáltam mézeskalácsot sütni benne, hát ne tudd meg....<br />
Egy szó mint száz, apámnál egészen normális sütő van (amit ő sose használ). Karácsony előtt majd megpróbálkozok azzal. Eddig a mézeskalácsokat is ott sütöttem (elsöprő sikerrel).
https://eddikonyhaja.blog.hu/2016/10/17/fank_olaj_nelkul/full_commentlist/1#c31528041
Válasz erre: Sütőben sült fánk
2016-10-20T20:14:38+02:00
2016-10-20T20:14:38+02:00
Eddi konyhája
http://blog.hu/user/1136782
<a href="http://eddikonyhaja.blog.hu/2016/10/17/fank_olaj_nelkul?full_commentlist=1#c31514127" class="reply_nick_573303" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 31514127 );">@Mrs.Columbo</a>: Bizony, ez a verzió könnyű a gyomornak, persze csak ha nem viszed túlzásba.:)))
https://eddikonyhaja.blog.hu/2016/10/17/fank_olaj_nelkul/full_commentlist/1#c31528031
Válasz erre: Sütőben sült fánk
2016-10-20T20:13:15+02:00
2016-10-20T20:13:15+02:00
Eddi konyhája
http://blog.hu/user/1136782
<a href="http://eddikonyhaja.blog.hu/2016/10/17/fank_olaj_nelkul?full_commentlist=1#c31517407" class="reply_nick_82314" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 31517407 );">@Kerek Perec</a>: Bízom benne, hogy beválik!:)))
https://eddikonyhaja.blog.hu/2016/10/17/fank_olaj_nelkul/full_commentlist/1#c31528025
Válasz erre: Sütőben sült fánk
2016-10-20T20:12:39+02:00
2016-10-20T20:12:39+02:00
Eddi konyhája
http://blog.hu/user/1136782
<a href="http://eddikonyhaja.blog.hu/2016/10/17/fank_olaj_nelkul?full_commentlist=1#c31517459" class="reply_nick_2246" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 31517459 );">@Gukker</a>: Így van!:)))
https://eddikonyhaja.blog.hu/2016/10/17/fank_olaj_nelkul/full_commentlist/1#c31527991
Válasz erre: Sütőben sült fánk
2016-10-20T20:10:10+02:00
2016-10-20T20:10:10+02:00
Eddi konyhája
http://blog.hu/user/1136782
<a href="http://eddikonyhaja.blog.hu/2016/10/17/fank_olaj_nelkul?full_commentlist=1#c31527803" class="reply_nick_1180595" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 31527803 );">@Vali Istvánné Márton</a>: Köszönöm szépen!:)
https://eddikonyhaja.blog.hu/2016/10/17/fank_olaj_nelkul/full_commentlist/1#c31527985
Válasz erre: Sütőben sült fánk
2016-10-20T20:09:22+02:00
2016-10-20T20:09:22+02:00
Eddi konyhája
http://blog.hu/user/1136782
<a href="http://eddikonyhaja.blog.hu/2016/10/17/fank_olaj_nelkul?full_commentlist=1#c31525479" class="reply_nick_26782" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 31525479 );">@CoolKoon</a>: A sütőm már új korában is gagyi volt, az első sütim alja megégett. Anyuméktól szereztem tetőcserepet, alaposan megmostuk, és több réteg alufóliával becsomagoltam. Azóta nem égnek meg a sütik. :) Elosztja a hőt. Egy sima fali csempe is megteszi. Az is segít, ha egy sütőlemezt teszel a legfelső rácsra. Ez is segít elosztani a hőt, és segít abban is, hogy ne égjen meg a sütik teteje. Próbáld ki, hátha neked is segít.:)))
https://eddikonyhaja.blog.hu/2016/10/20/puha_sajtos_kifli/full_commentlist/1#c31527927
Válasz erre: Sajtos kifli
2016-10-20T20:02:26+02:00
2016-10-20T20:02:26+02:00
Eddi konyhája
http://blog.hu/user/1136782
<a href="http://eddikonyhaja.blog.hu/2016/10/20/puha_sajtos_kifli?full_commentlist=1#c31527777" class="reply_nick_1180595" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 31527777 );">@Vali Istvánné Márton</a>: Naná! Elvégre Anyukám receptje.:)))
https://eddikonyhaja.blog.hu/2016/10/17/fank_olaj_nelkul/full_commentlist/1#c31527803
Válasz erre: Sütőben sült fánk
2016-10-20T19:48:36+02:00
2016-10-20T19:48:36+02:00
Vali Istvánné Márton
http://blog.hu/user/1180595
Hú de jól néz ki! Ezt nekem is meg kell sütnöm. Az olajban sültet nem nagyon bírjuk!
https://eddikonyhaja.blog.hu/2016/10/20/puha_sajtos_kifli/full_commentlist/1#c31527777
Válasz erre: Sajtos kifli
2016-10-20T19:45:45+02:00
2016-10-20T19:45:45+02:00
Vali Istvánné Márton
http://blog.hu/user/1180595
Nagyon gusztusosak biztos nagyon finom is.
https://eddikonyhaja.blog.hu/2016/10/17/fank_olaj_nelkul/full_commentlist/1#c31525479
Válasz erre: Sütőben sült fánk
2016-10-20T13:48:05+02:00
2016-10-20T13:48:05+02:00
CoolKoon
http://blog.hu/user/26782
<a href="http://eddikonyhaja.blog.hu/2016/10/17/fank_olaj_nelkul?full_commentlist=1#c31525223" class="reply_nick_1136782" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 31525223 );">@Eddi konyhája</a>: Hogy szar, ennyi. Szoci sütő, amelynek borzasztóan rossz a hőeloszlása, és gyakorlatilag bárhova teszem az ételt, az alja akkor is szénné ég, miközben a teteje (majdnem) nyers marad. A legtetején még a teteje is megsül még azelőtt, hogy megégne az alja, de csak egy vékony rétegben. Beljebb általában így is nyers marad.
https://eddikonyhaja.blog.hu/2016/10/17/fank_olaj_nelkul/full_commentlist/1#c31525223
Válasz erre: Sütőben sült fánk
2016-10-20T13:04:59+02:00
2016-10-20T13:04:59+02:00
Eddi konyhája
http://blog.hu/user/1136782
<a href="http://eddikonyhaja.blog.hu/2016/10/17/fank_olaj_nelkul?full_commentlist=1#c31525171" class="reply_nick_26782" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 31525171 );">@CoolKoon</a>: Mi a baj a sütőddel?
https://eddikonyhaja.blog.hu/2016/10/17/fank_olaj_nelkul/full_commentlist/1#c31525171
Válasz erre: Sütőben sült fánk
2016-10-20T12:57:11+02:00
2016-10-20T12:57:11+02:00
CoolKoon
http://blog.hu/user/26782
Hát igen, nem értem a nyavalygókat. Az olajban sütött fánkkal az a baj, hogy ólomnehéz (az irtózatos mennyiségű olajtól, amit magába szív), és már pár darabtól elcsapja az ember a gyomrát (ez a fő ok, amiért sokan kerülik a fánkot). Éppen ezért ez a tipp marha jól néz ki. Már csak a sütőt kellene megoldanom valahogy (ami van, az szinte használhatatlan, pláne süteményekhez)....
https://eddikonyhaja.blog.hu/2016/10/13/bagett_magokkal/full_commentlist/1#c31519753
Válasz erre: Házi bagett
2016-10-19T17:11:02+02:00
2016-10-19T17:11:02+02:00
Eddi konyhája
http://blog.hu/user/1136782
<a href="http://eddikonyhaja.blog.hu/2016/10/13/bagett_magokkal?full_commentlist=1#c31518923" class="reply_nick_628562" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 31518923 );">@Jutiput</a>: Örülök, hogy sikerült jó ötletet adnom!:)
https://eddikonyhaja.blog.hu/2016/10/13/bagett_magokkal/full_commentlist/1#c31518923
Válasz erre: Házi bagett
2016-10-19T15:06:15+02:00
2016-10-19T15:06:15+02:00
Jutiput
http://blog.hu/user/628562
Kedves Eddi! Köszönöm a szilikon sütőlap ötletet, nekem a gyökérkenyérrel vannak ilyen problémáim.Mindig ellapulnak. Probléma elhárítva, bátran nekiállok a bagettnek is. Köszönöm, köszönöm, köszönöm!
https://eddikonyhaja.blog.hu/2016/10/17/fank_olaj_nelkul/full_commentlist/1#c31517543
Válasz erre: Sütőben sült fánk
2016-10-19T11:19:17+02:00
2016-10-19T11:19:17+02:00
Eddi konyhája
http://blog.hu/user/1136782
<a href="http://eddikonyhaja.blog.hu/2016/10/17/fank_olaj_nelkul?full_commentlist=1#c31517407" class="reply_nick_82314" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 31517407 );">@Kerek Perec</a>: Maga a tészta nagyon könnyű, nem bántja a gyomrot, ezért is sütöm inkább ezt, nem pedig az olajosat. Minden attól függ, mekkorára szaggatod, és mennyi lekvárt kanalazol mellé. :) Majd írd meg, hogy sikerült! :)
https://eddikonyhaja.blog.hu/2016/10/17/fank_olaj_nelkul/full_commentlist/1#c31517529
Válasz erre: Sütőben sült fánk
2016-10-19T11:17:25+02:00
2016-10-19T11:17:25+02:00
Eddi konyhája
http://blog.hu/user/1136782
<a href="http://eddikonyhaja.blog.hu/2016/10/17/fank_olaj_nelkul?full_commentlist=1#c31515597" class="reply_nick_390563" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 31515597 );">@Tomi from Space</a>: Én sosem használtam még fehérjeport, ezért sajnos nem tudom, hogyan viselkedik az élesztővel.
https://eddikonyhaja.blog.hu/2016/10/17/fank_olaj_nelkul/full_commentlist/1#c31517459
Válasz erre: Sütőben sült fánk
2016-10-19T11:07:25+02:00
2016-10-19T11:07:25+02:00
Gukker
http://blog.hu/user/2246
<a href="http://eddikonyhaja.blog.hu/2016/10/17/fank_olaj_nelkul?full_commentlist=1#c31513539" class="reply_nick_533311" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 31513539 );">@Ráérek</a>:<br />
"Ugyanis a fánknak pont az a lényege, hogy bő olajban sült kelttészta."<br />
Na most ha ezt Dobos C. Józsefnek, vagy Magyar Eleknek mondtad volna, simán azt mondanák, hogy ez sem fánk, ugyanis fánkot csak zsírban lehet kisütni.
https://eddikonyhaja.blog.hu/2016/10/17/fank_olaj_nelkul/full_commentlist/1#c31517407
Válasz erre: Sütőben sült fánk
2016-10-19T10:57:25+02:00
2016-10-19T10:57:25+02:00
KCB
http://blog.hu/user/82314
Én is max. 2 fánkot tudok megenni és utána már rosszul érzem magam. Reméljük ez beválik! :)
https://eddikonyhaja.blog.hu/2016/10/17/fank_olaj_nelkul/full_commentlist/1#c31515597
Válasz erre: Sütőben sült fánk
2016-10-18T23:15:11+02:00
2016-10-18T23:15:11+02:00
Tomi from Space
http://blog.hu/user/390563
A liszt egy részét lehet vajon fehérjeporral helyettesíteni? Próbálta már így valaki? Kíváncsi lennék az eredményre :)
https://eddikonyhaja.blog.hu/2016/10/17/fank_olaj_nelkul/full_commentlist/1#c31514897
Válasz erre: Sütőben sült fánk
2016-10-18T22:17:46+02:00
2016-10-18T22:17:46+02:00
cupcake25
http://blog.hu/user/883477
<a href="http://eddikonyhaja.blog.hu/2016/10/17/fank_olaj_nelkul?full_commentlist=1#c31514333" class="reply_nick_533311" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 31514333 );">@Ráérek</a>: ezeknek a recepteknek pont az a lényege, hogy a régi kedvenceket vagy klasszikusokat olyan elkészítési móddal mutassák meg, ami adott esetben kevéssé egészségtelen. Mert bár ez a fánk (és igen, ez fánk, nem szalagos fánk, de fánk, mivel sok helyen alapból ez a puha, nem olajos fánk a fánk) nem diétás mégis egészségesebb és könnyebb pl a gyomornak mint a liter olajban sütött társa, amit én is nagyon szeretek, de ugyan úgy szeretem ezt a fajtát is.
https://eddikonyhaja.blog.hu/2016/10/17/fank_olaj_nelkul/full_commentlist/1#c31514557
Válasz erre: Sütőben sült fánk
2016-10-18T21:47:37+02:00
2016-10-18T21:47:37+02:00
Eddi konyhája
http://blog.hu/user/1136782
<a href="http://eddikonyhaja.blog.hu/2016/10/17/fank_olaj_nelkul?full_commentlist=1#c31514333" class="reply_nick_533311" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 31514333 );">@Ráérek</a>: Éppen ezért nem neked szólnak ezek a receptek. :) És nincs is ezzel baj. De ha mindenkinek úgy lett volna jó mindig minden, ahogy van, nem születtek volna új receptek. És nem születnének most sem. Tudod, a sütés-főzésnek ez az egyik lényege. És ne buktázd le a fánkomat, mert utálom a buktát!:))))
https://eddikonyhaja.blog.hu/2016/10/17/fank_olaj_nelkul/full_commentlist/1#c31514333
Válasz erre: Sütőben sült fánk
2016-10-18T21:24:44+02:00
2016-10-18T21:24:44+02:00
Ráérek
http://blog.hu/user/533311
Nemcsak ezt próbáltam ki, de egy sor olyan "alternatív" újítást, aminek köze nem volt az eredetihez. <br />
Sokan istenítik a tepsiben sült rántotthúst. Háááááát...... <br />
<br />
Nem arról van szó, hogy _én_ mit szeretek, hanem hogy mi az adott kaja lényege. <br />
<br />
Ha piskótát alternatív módon tojás és liszt nélkül készítesz, az már marhára nem piskóta. :))))
https://eddikonyhaja.blog.hu/2016/10/17/fank_olaj_nelkul/full_commentlist/1#c31514127
Válasz erre: Sütőben sült fánk
2016-10-18T21:04:40+02:00
2016-10-18T21:04:40+02:00
Mrs.Columbo
http://blog.hu/user/573303
<a href="http://eddikonyhaja.blog.hu/2016/10/17/fank_olaj_nelkul?full_commentlist=1#c31513539" class="reply_nick_533311" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 31513539 );">@Ráérek</a>: szerinted. Valójában sok helyen nem olajban sütik a fánkot. Az eredmény ugyanaz, csak nincs undorító olaj íze és nem érzed úgy, hogy gyomron rúgtak ha megeszel kettőt.
https://eddikonyhaja.blog.hu/2016/10/17/fank_olaj_nelkul/full_commentlist/1#c31513615
Válasz erre: Sütőben sült fánk
2016-10-18T19:51:49+02:00
2016-10-18T19:51:49+02:00
Eddi konyhája
http://blog.hu/user/1136782
<a href="http://eddikonyhaja.blog.hu/2016/10/17/fank_olaj_nelkul?full_commentlist=1#c31513539" class="reply_nick_533311" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 31513539 );">@Ráérek</a>: Ezek szerint megsütötted, hiszen az ízről csak ez esetben lehet nyilatkozni! :D<br />
Ez a recept (ahogyan olvasható) nem azoknak szól, akik ragaszkodnak az olajos fánkhoz. ;) Mint írtam, ez egy alternatíva, neked az olajos a nyerő, nekem tökéletesen megfelel ez is.;) Akik eddig kóstolták, ízlett nekik, a buktát nem említették. :D
https://eddikonyhaja.blog.hu/2016/10/17/fank_olaj_nelkul/full_commentlist/1#c31513539
Válasz erre: Sütőben sült fánk
2016-10-18T19:39:20+02:00
2016-10-18T19:39:20+02:00
Ráérek
http://blog.hu/user/533311
Hiába néz ki úgy, mint a fánk, ez nem fánk, hanem kerek töltelék nélküli bukta. :D<br />
<br />
Ugyanis a fánknak pont az a lényege, hogy bő olajban sült kelttészta.
https://eddikonyhaja.blog.hu/2016/10/10/calzone_az_olasz_toltott_pizza/full_commentlist/1#c31447005
Válasz erre: Calzone, az olasz töltött pizza
2016-10-11T20:08:52+02:00
2016-10-11T20:08:52+02:00
Eddi konyhája
http://blog.hu/user/1136782
<a href="http://eddikonyhaja.blog.hu/2016/10/10/calzone_az_olasz_toltott_pizza?full_commentlist=1#c31446983" class="reply_nick_1177283" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 31446983 );">@Szilvia Mészáros</a>: Köszönöm szépen! Tényleg nem bonyolult, és remélem, sikerélmény lesz neked is!:)
https://eddikonyhaja.blog.hu/2016/10/10/calzone_az_olasz_toltott_pizza/full_commentlist/1#c31446983
Válasz erre: Calzone, az olasz töltött pizza
2016-10-11T20:05:26+02:00
2016-10-11T20:05:26+02:00
Szilvia Mészáros
http://blog.hu/user/1177283
Nagyon jól néz ki és nem tűnik bonyolultnak.Köszi a receptet, holnap kipróbálom!
https://eddikonyhaja.blog.hu/2016/10/10/calzone_az_olasz_toltott_pizza/full_commentlist/1#c31446205
Válasz erre: Calzone, az olasz töltött pizza
2016-10-11T18:23:33+02:00
2016-10-11T18:23:33+02:00
Eddi konyhája
http://blog.hu/user/1136782
<a href="http://eddikonyhaja.blog.hu/2016/10/10/calzone_az_olasz_toltott_pizza?full_commentlist=1#c31446159" class="reply_nick_50888" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 31446159 );">@RS</a>: A pesto jól hangzik, én eddig csak fokhagymás spenóttal próbáltam. Remélem, tetszeni fog a recept.:) Én itthon tényleg nem ettem még, bízom benne, hogy fog annyira ízleni neked, mint a rendelt verzió. ;)
https://eddikonyhaja.blog.hu/2016/10/10/calzone_az_olasz_toltott_pizza/full_commentlist/1#c31446159
Válasz erre: Calzone, az olasz töltött pizza
2016-10-11T18:16:36+02:00
2016-10-11T18:16:36+02:00
RS
http://blog.hu/user/50888
<a href="http://eddikonyhaja.blog.hu/2016/10/10/calzone_az_olasz_toltott_pizza?full_commentlist=1#c31446127" class="reply_nick_1136782" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 31446127 );">@Eddi konyhája</a>: Ki fogom próbálni a receptet mert a calzone az egyik kedvenc kajám. <br />
Én elég sokat rendelek, sajnos sok idő volt megfelelő éttermet találni. A XII. kerületben kb fél éve nyílt egy pizzéria és mostanában onnan rendelek. Ők a calzone-t úgy csinálják hogy a töltelékben paradicsom szósz helyett zöld pestot raknak és külön küldenek hozzá paradicsomszószt.
https://eddikonyhaja.blog.hu/2016/10/10/calzone_az_olasz_toltott_pizza/full_commentlist/1#c31446127
Válasz erre: Calzone, az olasz töltött pizza
2016-10-11T18:11:01+02:00
2016-10-11T18:11:01+02:00
Eddi konyhája
http://blog.hu/user/1136782
<a href="http://eddikonyhaja.blog.hu/2016/10/10/calzone_az_olasz_toltott_pizza?full_commentlist=1#c31446095" class="reply_nick_50888" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 31446095 );">@RS</a>: Megragadtátok a blogom lényegét. :) Sosem rendelek pizzát, hanem megsütöm.:))) De nagyon jó, hogy egyre elterjedtebb - ezek szerint. Nekem az volt az eddigi tapasztalatom, hogy nem nagyon ismerik az emberek. De így hátha többen kipróbálják az otthoni verziót, elvégre ezek a receptek ezért íródnak. ;)
https://eddikonyhaja.blog.hu/2016/10/10/calzone_az_olasz_toltott_pizza/full_commentlist/1#c31446095
Válasz erre: Calzone, az olasz töltött pizza
2016-10-11T18:04:25+02:00
2016-10-11T18:04:25+02:00
RS
http://blog.hu/user/50888
Szinte az össze pizza házhoz szállítós cég kínálatban megtalálható.
https://eddikonyhaja.blog.hu/2016/10/10/calzone_az_olasz_toltott_pizza/full_commentlist/1#c31444385
Válasz erre: Calzone, az olasz töltött pizza
2016-10-11T14:23:09+02:00
2016-10-11T14:23:09+02:00
Eddi konyhája
http://blog.hu/user/1136782
<a href="http://eddikonyhaja.blog.hu/2016/10/10/calzone_az_olasz_toltott_pizza?full_commentlist=1#c31444259" class="reply_nick_93770" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 31444259 );">@Csákk Norrisz</a>: Nem voltam Veresegyházán...:))) Ezért írtam, hogy én nem találkoztam vele, és nem azt, hogy nincs egyáltalán Magyarországon. ;) Biztos van Budapesten is, csak velem még nem jött szembe. :) Mondjuk lehet, hogy azért, mert állandóan itthon sütök-főzök.:)))
https://eddikonyhaja.blog.hu/2016/10/10/calzone_az_olasz_toltott_pizza/full_commentlist/1#c31444259
Válasz erre: Calzone, az olasz töltött pizza
2016-10-11T14:10:53+02:00
2016-10-11T14:10:53+02:00
Csákk Norrisz
http://blog.hu/user/93770
Fura, hogy Magyarorszagon meg nem talalkoztal vele, pedig tobb helyen is van, pl. Veresegyhaz - Trattoria...
https://eddikonyhaja.blog.hu/2016/10/07/vanilias_karika_638/full_commentlist/1#c31425737
Válasz erre: Vaníliás karika
2016-10-09T02:07:48+02:00
2016-10-09T02:07:48+02:00
zsírvezér
http://blog.hu/user/258457
Kàr okoskodni. Jó lett ez így is. Az íze teltebb mint a gyári szarnak. <br />
A személyes rizsàt még majd kibaszom belőle mikor a receptjeimm közé màsolom. <br />
Szóval hajrá
https://eddikonyhaja.blog.hu/2016/10/07/vanilias_karika_638/full_commentlist/1#c31424085
Válasz erre: Vaníliás karika
2016-10-08T21:00:59+02:00
2016-10-08T21:00:59+02:00
Eddi konyhája
http://blog.hu/user/1136782
<a href="http://eddikonyhaja.blog.hu/2016/10/07/vanilias_karika_638?full_commentlist=1#c31423775" class="reply_nick_628562" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 31423775 );">@Jutiput</a>: Igen, a klasszikus alatt itt az elkészítés módjára gondoltam, legalábbis ami a tészta hőmérsékletére vonatkozik.:) De köszönöm az észrevételt, igazad van!:) Én is alaptésztaként használom, mindig más sütikiszúróval, és általában cukormázzal díszítem. Tényleg nagyon jó alaprecept.;)
https://eddikonyhaja.blog.hu/2016/10/07/vanilias_karika_638/full_commentlist/1#c31423775
Válasz erre: Vaníliás karika
2016-10-08T20:32:32+02:00
2016-10-08T20:32:32+02:00
Jutiput
http://blog.hu/user/628562
Kedves Eddi! A klasszikus vajas keksz hozzávalóinak aránya 3-2-1, liszt, vaj, cukor, és nem kell bele sem tojás sem sütőpor. A többi stimmel. Sokszor készítem ezt az alaptésztát, változatos sütiket lehet belőle sütni. A formázástól függ, hogy mi lesz belőle. Az tény, hogy isteni finom! További jó sütögetést kívánok!