Könnyen, gyorsan, olcsón - így is lehet sütni-főzni.

Eddi konyhája

Rigó Jancsi torta

Könnyű, csokis és finom: ez a Rigó Jancsi torta

2017. január 22. - Eddi konyhája

Korábbi bejegyzéseimnél említettem, hogy finoman szólva nem vagyok a tortakészítés nagymestere, ezért ha egy mód van rá, nem erőltetem a dolgot. :) Most viszont Apukám születésnapja volt a tét, és nagy bátran felajánlottam, hogy majd én sütök neki tortát.

Tovább

Paradicsomos, sajtos padlizsán

Receptnek túlzás lenne nevezni, de ötletnek jó! :)

A padlizsánra mindig boldogan rárepülök, gondolván, milyen finomat fogok belőle csinálni, de a megfelelő padlizsánkrém receptem még mindig kísérletezés alatt áll, a muszakát sosem szerettem, a nagy kedvencemet, a rántott padlizsánt meg a diéta miatt hanyagolom... Egy egyszerű, húsmentes ételt…

Tovább

Kapribogyós csirkemell

Csirke, csirke, csirke! Most, hogy csökkent a baromfi áfája, azok is csirkét fognak enni, akik eddig nem rajongtak érte. :)

Én nagyon szeretem a csirkét, mert gyorsan elkészíthető, sokféle fűszerrel kombinálható, és főleg, mert nem hizlal. A fő gond vele viszont pont az, hogy sokszor fogalmam sincs, hogyan készítsem el másképp, mert egy idő után sajnos unalmassá tud válni...

Tovább
süti beállítások módosítása