"Sütni nem mindig gyors, de mindig könnyű!"

Tepsiben sült, ropogós édesburgonya

Ha eddig nem sikerült ropogósra sütni, a receptem alapján biztosan fog!

2019. október 23. - Eddi konyhája

Egy régóta termelt, ám feledésbe merült élelmiszerünk éli renszánszát az utóbbi években, az édesburgonya. És mint minden menő alapanyag, muszáj drágán árulni ezt a filléres gyökérzöldséget is, ezért minden ismerősöm akkor veszi, amikor akciós. (Következő életemben édesburgonya termesztő leszek.)…

Tovább

Szűzérme sörös barnamártással

Ha szeretitek a sört, akkor ezt a kaját is imádni fogjátok! Intenzív ízű, sörös barnamártás, omlós szűzérme. Kevés alapanyagból, viszonylag rövid idő alatt elkészíthető ez a remek étel, amit feltétlenül ki kell próbálnotok.

Tovább

Túrólepény

Imádom a túrót, mert nagyon egészséges, alakbarát, és sokféleképpen felhasználható, bár az emberek többsége leginkább édességekhez használja, pedig sós finomságokat is lehet készíteni belőle. A túrólepény remek reggeli, tízórai, uzsonna vagy egy könnyű vacsora is lehet, mert gyorsan elkészíthető és…

Tovább