"Sütni nem mindig gyors, de mindig könnyű!"

Kínai ragacsos csirke szezámmagos tésztabundában

Több csirkehús, kevesebb bunda, minőségi alapanyagok - na ezért érdemes ezt az ételt otthon is elkészíteni

2018. augusztus 28. - Eddi konyhája

Korábbi kínai receptjeimnél említettem, hogy nem járok gyorsbüfékbe, főleg nem kínai gyorsbüfékbe. Viszont  amikor még be-betévedtem egy-egy ilyen kajáldába (oh, azok a Telebankban eltöltött fiatal évek...), volt egy kínai kaja, amit nagyon szerettem, és az a ragacsos, szezámmagos csirke volt…

Tovább

Fűszeres sertésszűz dresszinges salátával

Könnyen és gyorsan elkészíthető étel, ami az ízesítésnek köszönhetően nem egy szokványos hús-sali kombináció lesz

Ha valami igazán gyors, egészséges és finom ételt akarunk összeütni ebben a melegben, a legjobb vákasztás a hús-sali kombináció. De ha Ti is unjátok már a szokásos grillezett csirkét és balzsamecetes salátát, akkor próbáljátok ki a receptemet.

Tovább