"Sütni nem mindig gyors, de mindig könnyű!"

Kókuszos keksz

Érdemes kipróbálni a házi kekszgyártást, mert az íze veri a boltiét

2017. november 05. - Eddi konyhája

A finom kekszeket mindenki szereti. De a bolti kekszekbe sajnos egyre több adalékanyag kerül, és az alapanyagok sem a legjobb minőségűek sok esetben (pl. növényi zsiradékok). Érdemes otthon nekiállni a házi kekszgyártásnak, mert nagyon jó móka, kedvünkre kreatívkodhatunk, és egy jól záródó edényben…

Tovább

Banános palacsinta

Kevés liszt, maximális banán íz

Ezt a receptet eredetileg úgy készítik, hogy egyáltalán nem tesznek bele lisztet, így a gluténérzékenyek, vagy elvetemülten fogyókúrázók is ehetik. Liszt nélkül nekem mégsem jött be, mert az állaga valahogy nem volt az igazi. Túl lágy lett a tészta, és nekem kellett bele a liszt, hogy összetartsa.…

Tovább