"Sütni nem mindig gyors, de mindig könnyű!"

Pikáns, mustáros dresszing

Ezzel a tuti salátaöntettel mindenki megszereti a salátaevést

2017. szeptember 22. - Eddi konyhája

p1013545.JPG

Imádom a grillezett csirkemellet salátával. Egészséges, gyorsan elkészíthető, és látványra is remek. A dolog az ízeken bukhat el, de ha odafigyelünk a hússütésre és a saláta dresszingjére, akkor ezzel sem lehet gond. Mutatok egy tuti dresszinget hozzá!

Hozzávalók (2 személyre):

 

- 2 evőkanál olívaolaj

- 1 ek. mustár

- kb. 1 tk. citromlé

- 1 csipet cukor

- 1 tk. vörösáfonya-mártás (erdei gyümölcslekvárral vagy mézzel helyettesíthető)

- só, bors (ízlés szerint)

Elkészítés:

A salátának való zöldséget mossuk meg, és készítsük elő egy tálban, majd készítsük el a dresszinget is. Ha a dresszinget teljesen simára kevertük, tegyük félre, és csak tálalás előtt öntsük a salátára. Ennyi. :)

Annyira finomra sikerült, hogy még a férjemnek is ízlett, pedig nem volt még arra példa, hogy köretként beérje salátával. :) Pillanatok alatt elkészül, alakbarát és még finom is! Mi kell még? :) Próbáljátok ki!

Salátára fel!