"Sütni nem mindig gyors, de mindig könnyű!"

Pizzás csiga

Egy újabb remek, otthon készíthető recept - fillérekből

2016. november 06. - Eddi konyhája

Ha unod, hogy mindig szendvicset vigyél munkába, és unod azokat a borzasztó ízű pizzás csigákat, amiket a boltokban vagy pékségekben lehet kapni, akkor ezt a receptet ki kell próbálnod! :) Remekül lehet fagyasztani is, így bármelyik sietős reggelen megvan a péksütink. ;)

Tovább

Almás, párolt lilakáposzta

A lilakáposzta legnagyszerűbb felhasználási módja, ha párolt káposztát készítünk belőle

Imádom a párolt lilakáposztát! :) Sokféleképpen lehet ízesíteni, és nagyon sokféle ételt fel lehet dobni vele: adhatjuk hurka mellé, de remekül illik a vörös húsokhoz és a kacsához is, vagy akár a libához. Egészséges, könnyen elkészíthető és isteni finom. Érdemes már most kipróbálni, hogy a…

Tovább