Könnyen, gyorsan, olcsón - így is lehet sütni-főzni.

Eddi konyhája

Fetával töltött, feketeerdei sonkába göngyölt csirkemell

Egyszerű és nagyszerű recept, ha unjátok a sima csirkét

2016. november 30. - Eddi konyhája

Nagyon egyszerű ez a recept, alig van munka vele és kevés alapanyag szükséges hozzá.

Tovább

Norvég almatorta

Ez a torta mindig sikert arat

Emlékszem, annak idején az tetszett meg a norvég almatorta receptjében, hogy kevés alapanyagból, egyszerűen lehet elkészíteni. Nagyon sokszor megsütöttem már, és eddig mindenkinek nagyon ízlett. Ha kicsit bizonytalan vagy magadban, akkor ezzel a tortával próbálkozz, tuti nem fogsz felsülni. :)

Tovább

Vaníliás túrókrém piskótával és málnával

Amibe vaníliás puding kerül, rossz már nem lehet :)

Imádok sütni, de előfordul, hogy nincs kedvem sokat bíbelődni, vagy csak nem akarom bekapcsolni a sütőt, főleg nyáron. Bár most, hogy fűtésszezon van, ugyanígy érzem magam, mert a társasház úgy gondolja, az utcát is fűteni kell, és a lakásomban nyitott ablak mellett is 26 fok van. Szóval nálam most…

Tovább

Pizzás csiga

Egy újabb remek, otthon készíthető recept - fillérekből

Ha unod, hogy mindig szendvicset vigyél munkába, és unod azokat a borzasztó ízű pizzás csigákat, amiket a boltokban vagy pékségekben lehet kapni, akkor ezt a receptet ki kell próbálnod! :) Remekül lehet fagyasztani is, így bármelyik sietős reggelen megvan a péksütink. ;)

Tovább

Almás, párolt lilakáposzta

A lilakáposzta legnagyszerűbb felhasználási módja, ha párolt káposztát készítünk belőle

Imádom a párolt lilakáposztát! :) Sokféleképpen lehet ízesíteni, és nagyon sokféle ételt fel lehet dobni vele: adhatjuk hurka mellé, de remekül illik a vörös húsokhoz és a kacsához is, vagy akár a libához. Egészséges, könnyen elkészíthető és isteni finom. 

Tovább
süti beállítások módosítása